2010 m. gruodžio 9 d., ketvirtadienis

Svogūnų pyragas su bešameliu

Šis pyragas likęs tik nuotraukoje ir prisiminimuose, kepėm jį kartu su Iza ir kartu su citrinų pyragu, nes čia irgi galėjom panaudoti puikiuosius keraminius žirnius, kuriuos ji padovanojo.
Tikslių produktų kiekių negaliu nurodyti, teks pasitelkti nuojautą.

  • Pagrindui: miltai+100 g sviesto+druska+keli šaukštai vandens
  • Įdarui: 1 kg svogūnų+2 šaukštai aliejaus
  • Bešamelio padažui: sviestas +miltai+pienas+muškato riešutas+juodi piprai+druska
 Muškato, būtinai turi būti muškato. Geriausiai, jei turi visą riešutą ir nuo jo šviežiai patarkuoji.
Receptas Septyniuose Virtieniuose

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą