2010 m. sausio 26 d., antradienis

Šampinjonų ir paprikų salotos



..o gal mišrainė?
Kada tinka kuris žodis? Ech, tas gimtosios kalbos turtingumas, va ir susipainiojam.

300 g šampinjonų
200 g paprikos
200 g svogūnų

sojos padažo, česnako, druskos, pipirų, krapų ir kitokių žolelių
acto
aliejaus

Grybus, paprikas, svogūnus supjaustom, sumaišom. Cinkelis čia tas, kad šampinjonų nereikia nė virti, nė kepti.
Sumakaluojam viską, kas skirta užpilui ir spėkit ką darom, ogi užpilam
Reikia lukterti bent valandą, kad pasimarinuotų.
Receptas iš čia
Šiek tiek aštroka, nes daug svogūnų.
Netikėtai aptikau, kad gerai tinka su paprastų paprsčiausia kvietinių kruopų koše.

2 komentarai: