2010 m. rugpjūčio 6 d., penktadienis

Varškės spurgos

nieks nemoka tokių tobulų, minkštučių, santūriai saldžių, apskrudusių, cukriuku apipudruotų spurgų - tik mano sesuo, na ir aš...
Kiekiai apytiksliai:



  • 300 g varškės
  • 2 kiaušiniai
  • 4 šaukštai cukraus
  • vanilinio cukraus
  • maždaug 4 šaukštai miltų
  • 1/3 šaukštelio kepimo miltelių
  • riebalų virimui
  • cukraus pudros užbarstymui


Varškę reikia gerai ištrinti su cukrumi. Sudėti kiaušinius, geria išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijojant sudėti į varškę. Maišyti šaukštu. Turi buti labai tiršta lipni tešla, kurią dar šiaip ne taip galima maišyti šaukštu........Paslaptis atskleidžiama Septyniuose virtieniuose

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą